STalK: de vinger aan de STK-pols

onze digitale schoolkrant…

Solidaire sportiviteit op het STK

Vandaag, 5 mei 2009, was er weer een heuglijke dag aangebroken voor de tweede graad: de sportdag annex solidariteitsactie! Normaal had het sportdag annex picknick annex solidariteitsactie geheten, maar helaas, het weer was ons niet goed gezind. Niet getreurd, onze broodjes smaakten (bijna) net zo goed in de refter.

Maar eerst de solidariteitsfilm. Dit jaar was er gekozen voor ‘Beyond borders’, met Angelina Jolie en Clive Owen in de hoofdrollen, over de vluchtelingenproblematiek. Een goede film, in alle opzichten, en heel meeslepend, een beetje tè voor een gevoelig zieltje als ik.

Na de middag volgde het actieve gedeelte: een “klassenstrijd” met verschillende disciplines: dolle fietsen (hilarisch!), touwtrekken, draagberrierace, zakspringen, dronkenmanloop (uw verslaggeefster is een aantal keer gevloerd geweest door haar eigen evenwichtsstoornis – niet aangenaam!), en nog een aantal leuke opdrachtjes. Het was een intensieve namiddag, maar het was voor het goede doel en nu hebben we nog eens iets aan onze conditie gedaan. Het was nodig.

Advertenties

05/05/2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: