STalK: de vinger aan de STK-pols

onze digitale schoolkrant…

Het STalK-jaar is weer van start!

Het is zover, de kogel is door de kerk: vandaag, 21 september 2009, om 12.30 u in de namiddag, op een niet nader gekende locatie, vond vandaag de allereerste STalKvergadering van het schooljaar 2009-2010 plaats.

Vanaf vandaag vliegen we er weer in, met een vernieuwde redactie, hernieuwde inspiratie, en de gekende succesformule Griet Biesemans-Dominique Biebau, in samenwerking met hoofdredactrice Dorien Luyckx. Samen zullen we ons best doen om u dit schooljaar met een overweldigende informatiekracht, aandoenlijk interessante onderwerpen en nooit gezien schrijftalent te onderwerpen aan de ditjes en datjes van het dagelijkse leven op het STK.

Wij zullen u grote verhalen brengen, reportages, interviews, feiten met een onschatbare nieuwswaarde die u versteld zullen doen staan van wat er allemaal op dat oude, vertrouwde STK te beleven valt en mogelijk is! Maar wij zullen u ook verrassen met die kleine, alledaagse berichtjes, die u zullen ontroeren/een glimlach op uw gezicht zullen toveren, die uw dag een beetje kleur zullen geven. Ja beste lezer: dit schooljaar, dat van 2009-2010, wordt er een om nooit te vergeten!

Men zegge het voort…

                              

P.S.: Wilt u zelf ook deel uitmaken van dit verhaal? Wilt u samen met ons geschiedenis komen schrijven, een erfenis achterlaten voor onze nakome(leer)lingen? Aarzel dan niet, maar kom op dinsdag 29 september met ons mee vergaderen vanaf 12.30 in lokaal 1.0.32. Be there!

Advertenties

21/09/2009 - Posted by | Uncategorized

1 reactie »

  1. Ik krijg er zowaar tranen van in de ogen!

    Reactie door D. Biebau | 29/09/2009 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: