STalK: de vinger aan de STK-pols

onze digitale schoolkrant…

Voetbalfinale – en cheerleaderdebuut- afgelast wegens klimatologische omstandigheden

Helaas, driewerf helaas: onze voetbalsterren zullen hun kostuum nog even in de kast moeten laten liggen, en ook de meisjes van het cheerleader mogen hun zelfgemaakte pakjes nog even laten rusten. De finale van de interscholencompetitie, waarin het STK zulke schitterende resultaten behaalde en zodus op een overwinning afstevende (zie vorige berichten), is namelijk afgelast. Waarom? Het weer was te slecht. Tja, als je even naar buiten had gekeken de laatste dagen, kan je niet anders dan de organisatie gelijk geven, maar toch. Deze wedstijd ging wel de locatie zijn van het officiële allereerste optreden van onze cheerleadsters (en -ders?) hè! Komaan zeg. Al die zware arbeid voor niks, poeh! Waar gaat dat naartoe met de wereld… Ook de voetballers hadden er zich op verheugd die zwakkelingen slash tegenstanders in de pan te hakken, maar zij zullen dus ook nog even mogen wachten. 

Want ja, er zijn natuurlijk nog altijd geen rampen noch catastrofes gebeurd: het tornooi is gewoon uitgesteld. Naar wanneer is nog niet bekend, maar ook dat zal uw STa!K u ruimschoots op tijd weten te zeggen.

Ondertussen is er nog even tijd om terug te komen op dat zware weer van de laatste dagen: regen, onweer, zware rukwinden en… een onoverdekte speelplaats. Ja, ik weet het, er is wel degelijk op elke speelplaats een afdak, maar over die paar vierkante meters – die op dagen als deze compleet overbevolkt zijn- gaan we niet muggenziften. Er is geen overdekking, punt, en elke speelplaats is een waar tochtgat. Nu, bij omstandigheden als deze, waar je wegwaait waar je bijstaat, is het een logische reactie vanuit ons menselijk instinct, om binnen te blijven, in de gangen of in de toiletten. Maar wie dat waagt, wordt buiten gejaagd door de toezichter ter plaatse – of toch ’s middags, wanneer leerlingen het langst moeten buitenblijven. Zou dat dan geen idee zijn voor de leerlingenraad: een regeling waarbij, als het te slecht weer is, d.w.z. bij stormweer en zware regen (we gaan niet overdrijven), het mogelijk is om binnen te blijven. Klassenvertegenwoordiger, iemand?

 

Advertenties

25/11/2009 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: